Certificats


Sistema Integrat de Gestió
Assumim el compromís de protegir el medi ambient, la salut i la seguretat de les persones en la prestació de tots els nostres serveis.

La Qualitat
HERA s'esforça en la millora contínua de la qualitat dels productes i serveis oferts, per adaptar-se a les necessitats dels seus clients, oferint respostes eficients i innovadores, amb el compromís d'avançar en el camí de la millora contínua, tal com estableix ISO 9001.

La Prevenció
HERA manté amb els seus empleats una relació basada en el compromís mutu, el respecte i l'ètica, seguint les millors pràctiques en relació a la gestió de la Seguretat i la Salut en el Treball. Per prevenir i minimitzar els riscos que puguin afectar a la salut dels treballadors HERA aplica procediments operatius segurs i té com a marc de referència la coneguda norma de gestió ISO 45001.

El Medi ambient
HERA desitja ser partícip en la construcció d'un món sostenible. Conscient de la necessitat de fer un ús eficient dels recursos naturals i la gestió optimitzada dels residus, els seus serveis es desenvolupen sobre la base del reconegut estàndard de gestió ambiental ISO 14001.

Com a conseqüència d'aquestes polítiques els nostres productes i serveis compleixen amb les exigències dels més reconeguts certificats que valoren la política de qualitat de les empreses.


Clica per veure els documents

                   
Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si consenteix la seva instal·lació premi el botó accepto.
Pot ampliar la informació a la nostra Política de cookies | Avís legal | Accepto